Kennel Tuhkavuorten

Pentuhaaveita TuhkavuorillaPihka eli Tuhkavuorten Pimeyden Neito kävi ultrassa 16.02 ja pentusia on odotettavissa maaliskuun puolenvälin tienoilla. Tuleva isukkikoira on Möhkö eli Cossaks Nordic Nemesis.
Yhdistelmän sukutaulu KoiraNetissä

Runolle on haaveissa sen viimeinen pentue, eli welsh corgi pembroke-naperoita toivottavasti tepsuttaa Tuhkavuorilla myös keväällä. Runon juoksu alkoi 11.01 ja astutukset onnistuivat hyvin. Tulevan pentueen isukki on komea Ray eli Triad Dressed For Success.
Yhdistelmän sukutaulu KoiraNetissäPapun juoksu alkoi 20.02.
Papulle, eli Tuhkavuorten Auringonnauru on haaveissa pentusia keväälle/kesälle 2018. Papun sulhoksi on lupautunut komea herrakoira Luffe eli Kielapihkan Messinkiriipus.
Yhdistelmän sukutaulu KoiraNetissä

Vuodelle 2018 myös toiveissa ja haaveissa pentusia syksylle.
Kesällä, suunnilleen kesäkuussa odotellaan juoksua Huldalle eli Tuhkavuorten Meren Helmi. Uros on vielä mietinnässä.Mikäli kiinnostuit näistä suunnitelmista tai muuten olet kiinnostunut pennusta, niin otathan yhteyttä, kerron mielelläni tulevan/tulevien pentueiden vanhempien luonteista lisää, ja vastailen sinua askarruttaviin kysymyksiin. Yhteystietolinkki löytyy etusivulta. :)). :)