Kennel Tuhkavuorten

Pentuhaaveita TuhkavuorillaPihka eli Tuhkavuorten Pimeyden Neito aloitti juoksun 1.1.2018. Sulhoksi on Pihkalle valikoitunut Möhkö eli Cossaks Nordic Nemesis.
Yhdistelmän sukutaulu KoiraNetissä

Runolle on haaveissa sen viimeinen pentue, eli welsh corgi pembroke-naperoita toivottavasti tepsuttaa Tuhkavuorilla ensi vuoden syksyllä. Runon juoksu alkoi 11.01. Tulevan pentueen isukki on komea Ray eli Triad Dressed For Success.
Yhdistelmän sukutaulu KoiraNetissä

Tammi-helmikuussa odotellaan Kuutin juoksua alkavaksi. :) Sulhoksi on kosittu ja kysytty Rölliä eli Haltiametsän Vuorenpeikko
Yhdistelmän sukutaulu KoiraNetissäMyös Papulle, eli Tuhkavuorten Auringonnauru on haaveissa pentusia alkuvuodelle 2018. Papun juoksua odotellaan alkavaksi helmikuussa. Papun sulhoksi on lupautunut komea herrakoira Luffe eli Kielapihkan Messinkiriipus.
Yhdistelmän sukutaulu KoiraNetissä

Vuodelle 2018 myös toiveissa ja haaveissa pentusia kesälle/syksylle.
Kesällä, suunnilleen kesäkuussa odotellaan juoksua Huldalle eli Tuhkavuorten Meren Helmi. Uros on vielä mietinnässä.Mikäli kiinnostuit näistä suunnitelmista tai muuten olet kiinnostunut pennusta, niin otathan yhteyttä, kerron mielelläni tulevan/tulevien pentueiden vanhempien luonteista lisää, ja vastailen sinua askarruttaviin kysymyksiin. Yhteystietolinkki löytyy etusivulta. :)). :)