Kennel Tuhkavuorten

Pentuhaaveita Tuhkavuorilla

 

Runolle on haaveissa sen viimeinen pentue, eli welsh corgi pembroke-naperoita toivottavasti tepsuttaa Tuhkavuorilla myös syksyllä 2018.
Runo on astutettu 28.8. uroksella Annline's I Am Dressed In Red Suit.


2.9. Hagassessan kenneliin syntyneestä pentueesta, jossa isänä kasvattini Tuhkavuorten Quunulvoja ja emänä Tinttaraisen Mutsis On Saaga, yksi narttupentu etsii luotettavaa ja yhteisty&aouml;kykyistä sijoituskotia. Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli kiinnostuit :)Vuodelle 2018 myös toiveissa ja haaveissa pentusia syksylle, sijoitusneitokaiselle Papulle. Papun juoksu alkoi 17.09 . Sulhoa on kosittu kyllä, lisää infoa vielä tulossa, kun astutukset toivottavasti onnistuu. :)


2018 Loppuvuodesta, suunnilleen marras-joulukuussa odotellaan juoksua Tyynelle eli Laavusavun Pohjanpiika. Sulhoa pohditaan kovasti, lisää infoa tulee, kun asiat eteneepi.
Mikäli kiinnostuit näistä suunnitelmista tai muuten olet kiinnostunut pennusta, niin otathan yhteyttä, kerron mielelläni tulevan/tulevien pentueiden vanhempien luonteista lisää, ja vastailen sinua askarruttaviin kysymyksiin. Yhteystietolinkki löytyy etusivulta. :)). :)