Kennel Tuhkavuorten

Pentuhaaveita Tuhkavuorilla

 

Pihkan ja Möhkön pennut syntyivät 16.03., pentueessa on 2 urosta ja 3 narttua. Kaikki pennut on alustavasti varattu.

Papu treffaili Luffea (Kielapihkan Messinkiriipus) maaliskuun alussa. Pariskunnalla oli kovasti yritystä, katsotaan huhtikuun alkupuolella ultrassa, tuottiko treffailut tulosta vai ei. Yhdistelmän sukutaulu KoiraNetissä
 

Sijoitusneiti Mälä aloitti juoksunsa 15.03 ja neitokaisen olisi tarkoitus treffata tositarkoituksella Rölliä eli Haltiametsän Vuorenpeikkoa. Yhdistelmän sukutaulu Koiranetissä.Vuodelle 2018 myös toiveissa ja haaveissa pentusia syksylle.


Kesällä, suunnilleen kesäkuussa odotellaan juoksua Huldalle eli Tuhkavuorten Meren Helmi. Sulhoksi on valikoitunut Sagaberran Onni-Armas. Yhdistelmän sukutaulu Koiranetissä.


Runolle on haaveissa sen viimeinen pentue, eli welsh corgi pembroke-naperoita toivottavasti tepsuttaa Tuhkavuorilla myös syksyllä 2018


Mikäli kiinnostuit näistä suunnitelmista tai muuten olet kiinnostunut pennusta, niin otathan yhteyttä, kerron mielelläni tulevan/tulevien pentueiden vanhempien luonteista lisää, ja vastailen sinua askarruttaviin kysymyksiin. Yhteystietolinkki löytyy etusivulta. :)). :)