Kennel Tuhkavuorten

Pentuhaaveita TuhkavuorillaMarras-joulukuussa odotellaan Kuutin juoksua alkavaksi. :) Sulhoksi on kosittu ja kysytty Rölliä eli Haltiametsän Vuorenpeikko
Yhdistelmän sukutaulu KoiraNetissä

Runolle on haaveissa sen viimeinen pentue, eli welsh corgi pembroke-naperoita toivottavasti tepsuttaa Tuhkavuorilla ensi vuoden alkupuolella. Runolle odotellaan juoksua suunnilleen joulukuulle. Tulevan pentueen isukki on komea Ray eli Triad Dressed For Success.
Yhdistelmän sukutaulu KoiraNetissäVuodelle 2018 myös toiveissa ja haaveissa pentusia.
Tammikuussa odotellaan juoksua Huldalle eli Tuhkavuorten Meren Helmi. Huldan olisi tarkoitus treffailla tositarkoituksella vanhempaa herrasmiestä Pyryä eli Kuurakuonon Onnensoturi. Molemmat koirat käyvät vielä silmätarkastuksessa ennen, ja mikäli kaikki on ok, niin näille kahdelle toivotaan pentusia keväälle 2018.

Myös Papulle, eli Tuhkavuorten Auringonnauru on haaveissa pentusia alkuvuodelle 2018. Papun sulhoksi on lupautunut komea herrakoira Luffe eli Kielapihkan Messinkiriipus.
Yhdistelmän sukutaulu KoiraNetissä

Kesäkuussa 2018 olisi ajatuksissa astuttaa Pihka eli Tuhkavuorten Pimeyden Neito. Sulhoksi on kyselty Möhköä eli Cossaks Nordic Nemesis.
Yhdistelmän sukutaulu KoiraNetissä


Mikäli kiinnostuit näistä suunnitelmista tai muuten olet kiinnostunut pennusta, niin otathan yhteyttä, kerron mielelläni tulevan/tulevien pentueiden vanhempien luonteista lisää, ja vastailen sinua askarruttaviin kysymyksiin. Yhteystietolinkki löytyy etusivulta. :)). :)