Kennel Tuhkavuorten

Pentuhaaveita Tuhkavuorilla

 

Aikuinen, pian 7-vuotias lapinporokoiranarttu etsii hyvää ja luotettavaa kotia, jatkuvien isommassa narttulaumassa olevien riitatilanteiden vuoksi. Ei ole ongelmakoira, osaa käyttäytyä hihnassa, ei tuhoa paikkoja ja on muutenkin tavoille opetettu, reipas ja rohkea, suhteellisen aktiivinen neiti. Terve ja kaikinpuolin hyvässä kunnossa oleva koira. Ei toisen nartun kaveriksi, mutta uroksen kaverina menisi tai varmasti myös ainoana koirana. Ota yhteyttä, mikäli aikuinen, pirteä neitokainen voisi sopia sinulle kaveriksi, kerron kyllä mielelläni lisää neidistä.Pihkan ja Möhkön pennut syntyivät 16.03., pentueessa on 2 urosta ja 3 narttua. Kaikki pennut on alustavasti varattu.

Sijoitusneiti Mälä astutettiin 26.-28.03. Röllillä, eli Haltiametsän Vuorenpeikko.Pentusia siis toivotaan syntyväksi toukokuun loppupuolella. Yhdistelmän sukutaulu Koiranetissä.Vuodelle 2018 myös toiveissa ja haaveissa pentusia syksylle.


Kesällä, suunnilleen kesäkuussa odotellaan juoksua Huldalle eli Tuhkavuorten Meren Helmi. Sulhoksi on valikoitunut Sagaberran Onni-Armas. Yhdistelmän sukutaulu Koiranetissä.


Runolle on haaveissa sen viimeinen pentue, eli welsh corgi pembroke-naperoita toivottavasti tepsuttaa Tuhkavuorilla myös syksyllä 2018


Mikäli kiinnostuit näistä suunnitelmista tai muuten olet kiinnostunut pennusta, niin otathan yhteyttä, kerron mielelläni tulevan/tulevien pentueiden vanhempien luonteista lisää, ja vastailen sinua askarruttaviin kysymyksiin. Yhteystietolinkki löytyy etusivulta. :)). :)